Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Terneuzenaren aangehouden voor bedreigen agenten

Terneuzenaren aangehouden voor bedreigen agenten

In de nacht van maandag op dinsdag zijn twee Terneuzenaren aangehouden in de binnenstad. Rond 02.30 uur was er een opstootje in de Nieuwstraat. Daar werd een 19-jarige Terneuzenaar aangehouden voor mishandeling. Deze verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Een agent werd door hem gebeten en een andere agent kreeg een trap tegen zijn been.

Een 23-jarige Terneuzenaar begon zich hiermee te bemoeien en haalde diverse malen fors uit met zijn broeksriem richting de agenten. Enkele agenten werden geraakt door de riem, ook werden zij verbaal beledigd. De 23-jarige man zag eerst kans weg te lopen maar kon na een korte achtervolging worden aangehouden op het Arsenaalplein. Tijdens zijn aanhouding bedreigde hij de agenten en zwaaide wederom met zijn riem. De Terneuzenaar is onder controle gebracht door middel van pepperspray.

De betrokken agenten hebben aangifte gedaan.

Laad meer Terneuzen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vlaanderen en Nederland lanceren Europees pioniersproject

Vandaag lanceren minister-president Bourgeois en staatssecretaris Knops een innovatief pro…