Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Verkeerscontrole in Terneuzen

Verkeerscontrole in Terneuzen

Woensdag tussen 08.30 uur en 15.00 uur vond op de Mr. Haarmanweg in Terneuzen een verkeerscontrole plaats. 2450 automobilisten zijn gecontroleerd. Hiervan reden 62 automobilisten te hard waarbij de hoogste overschrijding 24 kilometer per uur bedroeg. Hij reed dus 74 km per uur. 4 maal werd er bekeurd voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het besturen van een motorvoertuig, 2x voor het niet dragen van een helm op een bromfiets, 1x voor het rijden door het rode verkeerslicht en 3x voor het niet dragen van de gordel.

De belastingdienst heeft in totaal voor een bedrag van € 33.007,90 beslag gelegd. Dit varieerde van het niet betalen van de wegenbelasting tot achterstand met betalingen.

Laad meer Terneuzen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vlissingen, Tilburg – Aangehouden voor openlijke geweldpleging na verkeersruzie

Rond 17.40 uur op maandag 27 maart zagen getuigen dat twee mannen in een personenauto een …