Home Zeeland Middelburg Man aangehouden voor oplichting door middel van babbeltruc

Man aangehouden voor oplichting door middel van babbeltruc

Dinsdagmorgen is een 63-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden door de politie. Hij wordt ervan verdacht, alleen al in Zeeland, tenminste acht bejaarden te hebben opgelicht door middel van een babbeltruc. Dit gebeurde o.a. in Hoek, Axel, Lewedorp, Sas van Gent, Tholen en Burgh-Haamstede.

De man belde aan bij hoogbejaarde mensen en deed zich voor als een medewerker van een zorgverzekeraar. Op slinkse wijze wist hij van hen geld en/of de pinpas afhandig te maken. Niet uitgesloten wordt dat hij ook in Brabant soortgelijke feiten heeft gepleegd. Dit wordt op dit moment onderzocht.

Laad meer Middelburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Oost-Souburg – Gezocht – Cybercrime – Kanaalstraat – Oost-Souburg

Op 17 juni 2022 wordt een slachtoffer uit Vlissingen gebeld door een vrouw die zich uitgee…