Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Koperdieven aangehouden in Terneuzen

Koperdieven aangehouden in Terneuzen

Zondagavond zijn in Terneuzen drie verdachten aangehouden vanwege de diefstal van een hoeveelheid koper uit een leegstaande woning. Een getuige meldde rond 20:00 uur dat hij drie mensen had gezien die een hoeveelheid koper hadden weggehaald uit een leegstaand pand in de Vlooswijkstraat in Terneuzen.

De agenten aan wie de getuige dit had gemeld zijn op zoek gegaan naar de drie verdachten en troffen één van hen (een 34-jarige vrouw uit Terneuzen) in de Vlooswijkstraat. Zij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. In de Axelsestraat en op de Herengracht in Terneuzen konden de agenten vervolgens verdachte nummer twee en drie aanhouden. Dit waren een man van 41 en een man van 30 die ook allebei uit Terneuzen afkomstig zijn.

Het koper dat bij de verdachten aangetroffen werd is door de politie in beslag genomen. Bij de twee mannelijke verdachten werd ook nog een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen, ook dit is in beslag genomen. Alle drie de verdachten zijn in verzekering gesteld.

Laad meer Terneuzen

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlaanderen en Nederland lanceren Europees pioniersproject

Vandaag lanceren minister-president Bourgeois en staatssecretaris Knops een innovatief pro…