Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Vrouw aangehouden na steekincident

Vrouw aangehouden na steekincident

De politie heeft zondag een 33-jarige vrouw aangehouden na een steekincident in een woning in de Larixstraat in Terneuzen. Hierbij raakte een 35-jarige man gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht. Om 6.55 uur kreeg de politie een melding dat er in de woning werd gevochten. Omdat onmiddellijk duidelijk was dat het een ernstige situatie was, gingen enkele politieauto’s en een ambulance naar de Larixstraat. Op straat werd een gewonde man aangetroffen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en is inmiddels buiten levensgevaar. In de woning is de vrouw aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Het incident heeft zich vermoedelijk in de relationele sfeer afgespeeld. De man en de vrouw zijn afkomstig uit Terneuzen.

Laad meer Terneuzen

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Oost-Souburg – Gezocht – Cybercrime – Kanaalstraat – Oost-Souburg

Op 17 juni 2022 wordt een slachtoffer uit Vlissingen gebeld door een vrouw die zich uitgee…