Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Contractverlengingen voor Mourik Services en Mourik Vlissingen

Contractverlengingen voor Mourik Services en Mourik Vlissingen

In het eerste kwartaal van 2013 zijn Mourik Services en Mourik Vlissingen erin geslaagd een groot aantal contracten voor industrieel onderhoud voor meerdere jaren te verlengen. Het gaat hierbij om het mechanical contract op ExxonMobil RAF/RAP, het mechanical/cleaningcontract op ExxonMobil RPI, het cleaning-/mechanical/civiel contract met Indorama en de contracten voor industrial cleaning, civiel werk en loodgieteractiviteiten op BP Raffinaderij Rotterdam. Ook werden de handtekeningen gezet onder de verlenging van het cleaningcontract met Cabot. Bovendien sloot Mourik Vlissingen onlangs met Dow Terneuzen een meerjarige overeenkomst voor industrile reiniging en werd overeenstemming bereikt met EPZ Borssele voor verlenging met meerdere jaren van het contract voor industrile reiniging.

Deze contracten, met een gezamenlijke jaaromzet van ruim 30 miljoen euro, zijn belangrijk voor de bedrijfscontinuteit en bieden een goed perspectief voor de komende jaren. Daarmee hebben Mourik Services en Mourik Vlissingen alle contracten waarvan de looptijd de afgelopen periode zou aflopen, weten te behouden of uit te breiden met bovendien nog een mooi nieuw meerjarig contract voor industrile reiniging en waste management op Yara Sluiskil.

Laad meer Terneuzen

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Politie treft vuurwapen en drugs aan in woning; bewoner aangehouden

Politiemensen hebben vrijdagochtend 22 september 2023 in alle vroegte in een huis aan de V…