Drugsactie Etoile

In het kade van de actie ‘Etoile’, de controle op drugs werden donderdag drie mannen aangehouden met softdrugs op zak. Op de Buitenhaven werd een 36-jarige man uit Schelle (B) aangehouden met 5 gram hennep. Hij heeft afstand gedaan van de softdrugs en hij kreeg een boete van vierhonderd euro.

Op de N252 werd rond 20.30 uur Belgische auto gecontrolerd met daarin een een 41-jarige man uit Assenede en een 38-jarige man uit Den Bosch. Ze hadden beiden minder dan 2 gram op zak. Beide mannen deden afstand van de softdrugs; ook zij kregen allebei een boete van vierhonderd euro. Tevens werden twee bestuurders bekeurd voor te hard rijden.

Laad meer Terneuzen

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Oost-Souburg – Gezocht – Cybercrime – Kanaalstraat – Oost-Souburg

Op 17 juni 2022 wordt een slachtoffer uit Vlissingen gebeld door een vrouw die zich uitgee…