Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Bejaarde uit Axel slachtoffer babbeltruc

Bejaarde uit Axel slachtoffer babbeltruc

Een 85-jarige man is zaterdagmiddag het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Hij werd die middag in zijn woning aan de Oosterstraat in Axel door een hem onbekende man aangesproken. Door middel van een babbeltruc wist die hem zijn pincode te ontfutselen. Daarna zag hij de kans de portemonnee, met daarin de bankpas van de bejaarde man, weg te nemen en snel weg te lopen. Het slachtoffer ging er nog achteraan maar verloor de man uit het oog. Toen hij kort daarna zijn bank belde om zijn rekening te laten blokkeren, was dit al te laat. Er was al geld van zijn rekening afgeschreven.

Laad meer Zeeuws Vlaanderen

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlaanderen en Nederland lanceren Europees pioniersproject

Vandaag lanceren minister-president Bourgeois en staatssecretaris Knops een innovatief pro…