Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Drie mannen aangehouden in Terneuzen

Drie mannen aangehouden in Terneuzen

Woensdag zijn rond 15.15 uur drie mannen aangehouden in de Energiestraat in Terneuzen. Naar aanleiding van een melding van een brand die is ontstaan in een loods gelegen in de Energiestraat is de brandweer ter plekke gegaan. Tussen enkele aanwezige politieagenten, een persfotograaf en de eigenaar van de loods en twee van zijn werknemers ontstond een conflict waarbij klappen en schoppen zijn uitgedeeld. De vermoedelijke aanleiding was dat betrokkenen niet wilden dat er gefotografeerd werd.

De drie personen, 17, 20 en 44 jaar en afkomstig uit Sas van Gent en de gemeente Terneuzen zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld.

Laad meer Terneuzen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vlissingen – Man gewond na steekincident in woning

In een woning aan de Nieuwstraat in Vlissingen vond op zondagochtend 4 december, rond 10.3…