Home Zeeland Goes Auto in de sloot in Sluiskil

Auto in de sloot in Sluiskil

Op de Tractaatweg is vrijdag rond 03.00 uur een auto in de sloot beland in Sluiskil. De bestuurster, een 18-jarige vrouw uit Goes, reed richting Axel toen ze door nog onbekende oorzaak in de rechterberm geraakte en in de sloot belandde. Ze is met onbekend letsel overgerbacht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Later bleek uit navraag bij het ziekenhuis dat ze een lichte hersenschudding had overgehouden aan het ongeval. De auto waarin ze reed, had schade aan de rechterzijde en is weggesleept.

Laad meer Goes

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…