Home Zeeland Middelburg Muis & Leeuw gaan 'op vakantie' in ’t Spiegeltheater

Muis & Leeuw gaan 'op vakantie' in ’t Spiegeltheater

Op zondag 12 mei 2013 komen Muis & Leeuw vakantie vieren in ’t Spiegeltheater. Het wordt een vrolijk liedjesprogramma zoals u van Muis & Leeuw gewend bent. Het belooft een fantastische middag te worden met bekende en nieuwe liedjes van Muis & Leeuw waar de hele familie van geniet. Een gevarieerde middag niet alleen voor de kinderen dus, maar ook voor de jonge ouders.

Muis en leeuw willen op vakantie maar waar dan toch naar toe? Leeuw blijft graag dicht bij huis, maar Muis…….. Voordat ze op vakantie gaan moet er nog veel gebeuren. Boodschappen doen, koffers inpakken en zorgen dat er genoeg spelletjes mee gaan. Maar zoals altijd gaat er wel eens wat mis! Op deze moederdag-middag worden alle mama’s in de zaal flink verwend.

Laad meer Middelburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Middelburg – Hardleerse automobilist weer aangehouden na drugsgebruik

Zondagmorgen is een bestuurder in de Wijdaustraat aangehouden, omdat hij positief reageerd…