Home Zeeland Middelburg Middelburgse Steady New Sounds sluit publishing overeenkomst

Middelburgse Steady New Sounds sluit publishing overeenkomst

Steady New Sounds uit het Zeeuwse Middelburg tekende vorige week een publishing overeenkomst met Spirit Music Group BV. Deze vier twintigers hebben een ‘merkwaardige’ voorkeur voor de muziek uit het decennium dat ze zelf niet meemaakten: de jaren zestig of eerder. The Who, The Beatles en The Kinks bijvoorbeeld. Dat is in hun muziek goed te merken. Die hele mix komt neer op een ongelooflijk energiek geluid, waarin volop ruimte is voor een flinke dosis gekte.

Nadat de band de Basementstudio in Den Haag was ingedoken voor opnames samen met producer Ernst van Wageningen (o.a. The Deaf, Di- rect) begint het balletje te rollen. Met catchy songs zoals o.a. ‘Would You Be Mine’ en hun ongebreidelde enthousiasme schopt Steady New Sounds het in de voorprogramma’s van o.a. Splendid, The Medics, Destine en The Kik, ook speelt de band met succes op Altersonic/Eurosonic.

Jl. januari maakt Steady New Sounds een verpletterende indruk in de grote zaal van Paradiso Amsterdam en de band won daarmee een opname sessie in de Wisseloord studio’s. Bepakt en bezakt met nieuw materiaal is Steady New Sounds klaar om het publiek van Nederland in te pakken met hun overdonderende en pakkende liveshow. Dus, strak in pak incl. stropdas, gitaren om en gaan!

[youtube]1QBe5I10OB0[/youtube]

Laad meer Middelburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Middelburg – Hardleerse automobilist weer aangehouden na drugsgebruik

Zondagmorgen is een bestuurder in de Wijdaustraat aangehouden, omdat hij positief reageerd…