Home Zeeland Middelburg Koptelefoon gestolen bij straatroof

Koptelefoon gestolen bij straatroof

Woensdagavond rond 20:30 uur fietste een 14-jarige Middelburgse jongen naar huis. Hij reed via de Overloper in de richting van de Dauwendaelselaan. Aangekomen op de Dauwendaelselaan werd hij aangesproken door een jongeman op een fiets. Deze jongeman vroeg de 14-jarige jongen wat, bedreigde hem vervolgens woordelijk en pakte op een gegeven moment de hoofdtelefoon van de 14-jarige af. Hierna fietste de straatrover snel weg. In welke richting is niet bekend. De dader van de straatroof voldoet aan het volgende signalement: hij was ongeveer 16-18 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Hij had een stevig postuur en een lichtgetint uiterlijk. Hij fietste op een donkere omafiets. Het slachtoffer van de beroving heeft woensdagavond aangifte gedaan bij de politie.

Laad meer Middelburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Middelburg – Hardleerse automobilist weer aangehouden na drugsgebruik

Zondagmorgen is een bestuurder in de Wijdaustraat aangehouden, omdat hij positief reageerd…