Home Zeeland Vlissingen Ritthem – Vijftal aangehouden in havengebied

Ritthem – Vijftal aangehouden in havengebied

Medewerkers van de politie en de Koninklijke Marechaussee hielden in de vroege ochtend van zondag 21 januari 2024 op de Europaweg-Zuid vijf mannen aan die verdacht rondhingen in het havengebied. Het gaat vermoedelijk om zogenaamde ‘uithalers’, die op zoek waren naar drugs. De verdachten zijn een 22-jarige Rotterdammer, een 24-jarige Amsterdammer, een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel en twee minderjarige jongens uit Lelystad (16 en 17 jaar oud).

Lees verder

Laad meer Vlissingen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…