Home Zeeland Goes ‘s-Heer Arendskerke – Eigenaar gezocht!

‘s-Heer Arendskerke – Eigenaar gezocht!

Naar aanleiding van een lopend onderzoek naar witwassen heeft het Integrale Afpakteam in februari een zeecontainer in een loods in ’s-Heer Arendskerke geopend. In die container stonden diverse spullen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Omdat er bij de politie nog steeds geen eigenaar bekend is geworden en er ook geen aangifte is gedaan waarin verwezen wordt naar de goederen, vragen wij het publiek nogmaals om bijgevoegde foto’s te bekijken. Het zou namelijk goed kunnen dat deze aangetroffen zaken emotionele waarde voor de eigenaar hebben. De politie wil de spulletjes graag teruggeven aan de rechtmatige eigenaar. Mocht iemand goederen op de foto’s herkennen, dan vragen we om contact met ons op te nemen via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006).

   losse spulletjes container 's-Heer Arendskerke

Munten container 's-Heer Arendskerke

Laad meer Goes
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Koudekerke/Vlissingen – Verdachte van woninginbraak aangehouden

Dinsdagochtend is een 27-jarige man uit Vlissingen aangehouden voor een inbraak in een won…