Home Zeeland Middelburg Middelburg – Politieman raakt gewond door trap mogelijke drugsdealer

Middelburg – Politieman raakt gewond door trap mogelijke drugsdealer

Surveillerende agenten zagen iets na middernacht op maandag 12 februari een personenauto rijden door de wijk ‘Het Zand’ in Middelburg. De bestuurder van de auto vertoonde ‘apart’ rijgedrag (richting aangeven en vervolgens niet afslaan, gebodsborden negeren e.d.) en dat gaf aanleiding voor de agenten om het voertuig en de inzittenden te controleren.

Die controle vond plaats in de Piet Heinstraat in Middelburg. De agenten spraken de twee inzittenden van de auto aan en roken meteen de hen bekende geur van hennep uit de auto komen. De twee politiemannen vroegen aan de twee inzittenden om alle aanwezige drugs aan hun te overhandigen. Volgens de bestuurder, een 21-jarige Litouwer zonder bekende woon- of verblijfplaats in Nederland, waren er geen drugs aanwezig in de auto. Hij gaf de agenten toestemming om zijn auto te doorzoeken. In de auto werden geen drugs aangetroffen.

Laad meer Middelburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Koudekerke/Vlissingen – Verdachte van woninginbraak aangehouden

Dinsdagochtend is een 27-jarige man uit Vlissingen aangehouden voor een inbraak in een won…