Home Zeeland Middelburg Middelburg – Getuigen gezocht van veroorzaken schade aan auto

Middelburg – Getuigen gezocht van veroorzaken schade aan auto

Op zaterdag 20 januari om ongeveer 23.00 uur parkeerde een automobiliste haar auto op de Bodenplaats in Middelburg. Toen zij om ongeveer 03.30 uur terugkeerde bij het voertuig bleek deze te zijn aangereden. De dader was in geen velden of wegen te bekennen en had ook geen briefje achtergelaten.

De rechterachterkant van de auto was flink beschadigd en haar auto was verschoven. Op de auto zaten rode laksporen.

De politie vraagt de veroorzaker zich te melden via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844). Ook worden eventuele getuigen gevraagd zich te melden. Dit kan ook via What’s App (06-1220 6007) of, wanneer u liever geen tussenkomst van de politie wenst, via de website van www.meldmisdaadanoniem.nl of hun telefoonnummer 0800-7000.

Laad meer Middelburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Souburg – Getuigenoproep Straatroof

Een 18-jarige man uit Vlissingen en een 17-jarige man uit Oost-Souburg werden zondag 17 ju…