Home Zeeland Middelburg Middelburg – Politie Zeeland treedt ook 30 december weer op tegen illegaal afsteken van vuurwerk

Middelburg – Politie Zeeland treedt ook 30 december weer op tegen illegaal afsteken van vuurwerk

Om overlast en gevaarlijke situatie tegen te gaan hield de politie in Zeeland ook zaterdag 30 december weer toezicht op het vroegtijdig afstelen van vuurwerk. Ook was er extra aandacht voor, veelal zeer gevaarlijk, illegaal vuurwerk.

Bij controles in Oost-Souburg, Middelburg, Vlissingen, Arnemuiden, Meliskerke en Koudekerke werden in het totaal 21 personen bekeurd. Meestal ging het daarbij om het vroegtijdig afsteken van vuurwerk. In twee gevallen betrof illegaal vuurwerk (cobra’s) en in een andere geval werd er bewust een brandje gesticht met vuurwerk. Dertien maal hadden de verdachten een dusdanig jonge leeftijd dat zij doorverwezen werden voor een HALT afhandeling. De anderen kregen een boete opgelegd.

Laad meer Middelburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vlissingen – Drie arrestaties voor mishandeling

De politie arresteerde maandag 13 augustus rond 21u47 drie personen op de Molenstraat op v…