Home Zeeland Goes Goes – Beelden gestolen bankpas in Opsporing Verzocht

Goes – Beelden gestolen bankpas in Opsporing Verzocht

In het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht zijn vanavond beelden te zien van een diefstal van een bankpas bij de HEMA aan de Klokstraat en het pinnen met deze gestolen pas bij de pinautomaat aan de Van Doornestraat, beiden op maandagmiddag 19 juni jl.

Een man en een vrouw weten van een bejaarde man (82) aan de achterzijde van de HEMA een bankpas te stelen. Vermoedelijk heeft het duo kort daarvoor de pincode afgekeken, toen de Goesenaar in de HEMA afrekende. Snel daarna werd door twee mannen met deze bankpas bij de pinautomaat van de Rabobank op het parkeerterrein van de Agrimarkt aan de Van Doornestraat een flink geldbedrag gepind. De man, die bij de HEMA de pincode van het slachtoffer afkeek, is dezelfde man, die aanwezig was toen bij de geldautomaat werd gepind.

Laad meer Goes
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Koudekerke/Vlissingen – Verdachte van woninginbraak aangehouden

Dinsdagochtend is een 27-jarige man uit Vlissingen aangehouden voor een inbraak in een won…