Home Zeeland Middelburg Middelburg – Hebt u beelden van grijze Hyundai Getz?

Middelburg – Hebt u beelden van grijze Hyundai Getz?

Vanwege het onderzoek naar de ernstige aanrijding op de Langevieleweg van vrijdag 13 oktober jl. is de politie op zoek van beelden van de grijze Hyundai Getz, waarin de veroorzaker reed. De foto is een voorbeeld van deze auto.

De politie en het openbaar ministerie zijn nog steeds bezig met het onderzoek naar dit ongeval. De slachtoffers werden aangereden door een grijze Hyundai Getz. De politie hoopt dat bewoners of bedrijven aan de Langevieleweg of voorbijgangers foto's of filmbeelden hebben op hun bewakingscamera of zogenaamde dashcam in de auto, waarop de grijze personenauto is te zien.

Laad meer Middelburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Koudekerke/Vlissingen – Verdachte van woninginbraak aangehouden

Dinsdagochtend is een 27-jarige man uit Vlissingen aangehouden voor een inbraak in een won…