Home Zeeland Goes Zierikzee, Goes – Eigenaar gereedschapskist gezocht

Zierikzee, Goes – Eigenaar gereedschapskist gezocht

In navolging op het nieuwsbericht over de vier aangehouden auto-inbrekers bij Zierikzee is de politie op zoek naar de eigenaar van een gereedschapskist.

De vier aangehouden verdachten zitten nog vast. De politie is bezig met het onderzoek. Tijdens dit onderzoek stuitten agenten op een gereedschapskist die niet het eigendom is van de persoon die aangifte heeft gedaan van de inbraak in zijn auto. Het zou dus kunnen dat deze vier verdachten nog ergens hebben ingebroken en de gereedschapskist die op de foto’s staat hebben meegenomen.

Gereedschapskist voor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u de eigenaar van deze gereedschapskist, of weet u waar het ding thuishoort? Laat het ons dan weten. U kunt uw informatie doorgeven via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844), of u kunt melden via What’s App (06-1220 7006). Wanneer u contact met de politie opneemt dan kunt u het volgende zaaknummer vermelden: 2017-207 312.

 

Gereedschapskist achter

 

Laad meer Goes
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Koudekerke/Vlissingen – Verdachte van woninginbraak aangehouden

Dinsdagochtend is een 27-jarige man uit Vlissingen aangehouden voor een inbraak in een won…