Home Zeeland Middelburg Middelburg – Beroving vrouw in scootmobiel in Opsporing Verzocht

Middelburg – Beroving vrouw in scootmobiel in Opsporing Verzocht

In het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht worden dinsdagavond 6 juni a.s. camerabeelden getoond met daarop twee mannen, die verdacht worden van een beroving op woensdag 22 februari jl. van een vrouw in een scootmobiel op de Langeviele. De hulp van het publiek wordt ingeroepen om deze zaak tot een goed einde te brengen.

Het incident gebeurde rond 13.45 uur. De vrouw reed richting de Beenhouwerssingel toen aan het eind van de straat twee mannen haar tas uit het mandje graaiden en wegrenden. Een alerte getuige liet het hier niet bij zitten. Deze vrouw rende achter de daders aan en kon de tas terugpakken en aan het slachtoffer overhandigen.

Laad meer Middelburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Souburg – Getuigenoproep Straatroof

Een 18-jarige man uit Vlissingen en een 17-jarige man uit Oost-Souburg werden zondag 17 ju…