Home Zeeland Goes Goes – Verkeersveiligheid in het geding

Goes – Verkeersveiligheid in het geding

De politie arresteerde dinsdagochtend 30 mei rond 04.30 uur op de Deltaweg een 38-jarige man uit Kortgene, omdat hij de plaats van het ongeval had verlaten.

Een voorbijganger, die op de Deltaweg was gestopt omdat een lantaarnpaal over de weg lag, informeerde de politie dat er een onbemande auto met de voorkant in de sloot lag. De politie vermoedde dat een automobilist de middengeleider had geraakt en vermoedelijk daardoor in de slip was geraakt. Tijdens het onderzoek aan de auto verscheen een 27-jarige man uit Kortgene. Hij verklaarde dat hij gereden had, maar de agenten vertrouwden zijn verhaal niet. Ze vertelden hem dat hij aangehouden zou worden, waarna de man verklaarde dat een 38-jarige man uit Kortgene in de auto had gereden en in zijn auto was weggereden. De agenten verzochten hun collega’s om in de omgeving naar het voertuig uit te kijken toen desbetreffende auto slingerend voorbij reed. De politie gaf een stopteken en de bestuurder stopte op de pechstrook van de Deltaweg. Hij werd aangehouden en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De verdachte zit vast voor verhoor.

Laad meer Goes
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vlissingen – Man aangehouden voor mishandeling met schroevendraaier

Omstreeks 22.00 uur zaterdagavond meldde een vrouw telefonisch bij de politie dat er op de…