Home Zeeland Goes Goed voorbereid naar het Bevrijdingsfestival Zeeland

Goed voorbereid naar het Bevrijdingsfestival Zeeland

Het Bevrijdingsfestival Zeeland heeft zondag 5 mei verschillende podia in de binnenstad van Vlissingen en is gratis toegankelijk. Ook de politie is aanwezig met als doel om dit evenement veilig en feestelijk te laten verlopen. Kom jij ook? Bereid je dan goed voor!

Het is niet toegestaan om alcohol op de weg te nuttigen. Ook mag je op straat geen aangebroken flessen, blikjes e.d. met alcoholhoudende drank bij je hebben. De boete hiervoor bedraagt € 90,=. Ben je nog geen 16 jaar dan is het helemaal niet toegestaan om alcoholhoudende drank bij je te hebben. Politie en andere handhavers treden hier streng tegen op. Deze boete kost € 45,=. Op het evenementen is geen alcohol toegestaan en wordt de inhoud leeggeschonken.

Kijk vooraf goed naar het weerbericht en pas je kleding en schoeisel daarop aan.

De binnenstad is grotendeels afgesloten voor verkeer. Kom dus waar mogelijk met het openbaar vervoer. Raadpleeg voordat je op reis gaat de verschillende reisplanners. De parkeerterreinen van Koningsweg en station/Veerplein en de parkeergarages zijn wel bereikbaar . Parkeer je fiets op de speciale fietsparkeerplaatsen.

Het Dijktheater heeft dit jaar voor het eerst twee ingangen. De nieuwe ingang is vooral bedoeld voor bezoekers vanaf de boot of trein. Kom je vanaf deze kant, blijf dan bovenaan de dijk wandelen, dan kom je vanzelf bij de nieuwe ingang.

Het bereik voor mobiele telefoons is tijdens het festival zeer beperkt. Download van te voren de speciale Bevrijdingsfestival app. Bij de infotent op het Bellamypark is Wifi beschikbaar. Je kunt hier gedurende een beperkte tijd gratis gebruik van maken.

Om het festival voor de bezoekers veilig en aangenaam te laten verlopen, werkt de organisatie met een aantal huisregels op het festivalterrein (Bellamypark, Nieuwedijk, Zeilmarkt, Arsenaalplein en Dijktheater).

Laad meer Goes

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…