Home Zeeland Goes Politie zoekt getuigen vechtpartij

Politie zoekt getuigen vechtpartij

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij tussen twee groepen meiden, die op maandag 18 februari jongstleden rondom het NS-Station / busstation in Goes plaatsvond. Bij de vechtpartij raakte een 14-jarig meisje uit Goes zo ernstig gewond aan haar oog dat ze momenteel met dat oog niets kan zien. De zus van het slachtoffer kreeg die dag, in de omgeving van het NS-Station in Goes, ruzie met een meisje.

Er is over en weer gevochten tussen meiden die deel uit maakten van een groep van ongeveer 8 personen en het slachtoffer, haar zus en een vriendin van de zus. Diverse jongens hebben de vechtende meiden uit elkaar gehaald.

Tijdens de vechtpartij is het 14-jarige meisje in haar gezicht geslagen. In de weken erna is uit onderzoeken gebleken dat ze ernstig oogletsel heeft opgelopen. Het meisje heeft afgelopen week aangifte gedaan.

Laad meer Goes

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

De politie doet onderzoek naar een zware mishandeling die op zondag 5 november rond 16.30 …