Home Zeeland Goes Fietser gewond bij aanrijding

Fietser gewond bij aanrijding

Bij een aanrijding in de Van der Spiegelstraat raakte woensdag even na 08.00 uur een 67-jarige vrouw uit Kapelle gewond. Een 55-jarige automobilist uit Goes reed over de Van der Spiegelstraat en wilde linksaf de inrit van een tankstation inrijden. Vermoedelijk door de laaghangende zon heeft hij de uit de andere richting komende 67-jarige vrouw op de fiets niet gezien. De man draaide de weg over en schepte daarbij de fietsster, die met een klap op het wegdek viel en letsel opliep aan haar hoofd en neus. De vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Laad meer Goes

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Oost-Souburg – Gezocht – Cybercrime – Kanaalstraat – Oost-Souburg

Op 17 juni 2022 wordt een slachtoffer uit Vlissingen gebeld door een vrouw die zich uitgee…