Home Zeeland Middelburg Zegelboekje leidt naar inbreker

Zegelboekje leidt naar inbreker

Donderdagochtend is een inbreker door de mand gevallen toen hij bij een supermarkt een zegelboekje probeerde in te leveren dat was gestolen bij een woninginbraak. In de nacht van dinsdag op woensdag werd er ingebroken in een woning aan de Prinses Beatrixstraat in Middelburg. Naast onder meer geld, sieraden en een fiets werd een nog niet volgeplakt spaarzegelboekje van Albert Heijn weggenomen.

De agenten namen direct contact op met de Albert Heijn in de buurt van de woning met het verzoek te bellen als iemand het zegelboekje zou komen inleveren. Nog diezelfde ochtend belde een filiaal van de supermarkt aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen. Een 45-jarige Vlissinger had daar geprobeerd het weggenomen zegelboekje in te leveren. De man werd aangehouden en in verzekering gesteld.

Laad meer Middelburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

De politie doet onderzoek naar een zware mishandeling die op zondag 5 november rond 16.30 …