Home Zeeland Goes Acteurs aangehouden in Goes

Acteurs aangehouden in Goes

Vrijdagmiddag rond 14.50 uur, zijn meerdere agenten met kogelwerende vesten, met spoed uitgerukt naar De Tol in Goes, na een melding dat er daar een jongeman met een vuurwapen rondliep. Een verontruste voorbijganger zag aan De Tol een jongeman, met brommerhelm op, met een vuurwapen lopen. Naast hem reed een tweede jongeman op een scooter.

Bij een woning in de directe omgeving van De Tol in Goes zagen agenten een scooter staan en belden aan. In de woning bevonden zich meerdere jongeren en film- en fotoapparatuur. De jongeren die in de woning aanwezig waren verklaarden inderdaad op een brommer te hebben rondgereden en met een (nep)vuurwapen te hebben rondgelopen. Zij waren een filmpje aan het maken.

In de woning zijn twee, niet van echt te onderscheiden, nepvuurwapens in beslag genomen. De 18-jarige bewoner van het pand, tevens eigenaar van de wapens, is aangehouden. Hij mocht vrijdagavond, met een bekeuring van 250 euro op zak, het bureau verlaten.

Aan de andere jongens is door de agenten uitgelegd wat voor impact hun acteerkunsten hebben gehad op de melder. Zij zijn gewaarschuwd.

Laad meer Goes

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…