Home Zeeland Middelburg Te hard gereden in 30 km zones

Te hard gereden in 30 km zones

Naar aanleiding van klachten door buurtbewoners over hardrijders in 30 km zones hebben agenten vanmorgen een controle gehouden in de Roozenburglaan en de Grevelingenstraat in Middelburg. Tussen 09:00 en 11.30 uur zijn in beide straten in totaal 45 voertuigen gecontroleerd met de lasergun. Vijf automobilisten reden te hard en krijgen hiervoor een bekeuring thuis. De snelheden liepen uiteen van 13 tot en met 26 kilometer te hard.

Omdat er in woonwijken veel overlast is van voertuigen die te hard door de 30 km zone rijden controleert de politie daar regelmatig.

 

Laad meer Middelburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vlissingen – Man gewond na steekincident in woning

In een woning aan de Nieuwstraat in Vlissingen vond op zondagochtend 4 december, rond 10.3…