Home Zeeland Middelburg Winkeldief in het nauw

Winkeldief in het nauw

Zaterdag is rond 11.30 uur een winkeldief betrapt door een werknemer van een winkel in de Lange Delft in Middelburg. Toen de werknemer de winkeldief aansprak ging deze ervandoor. De werknemer rende achter hem aan tot in de Sint Jorisstraat waar de man is aangehouden door de politie die inmiddels gewaarschuwd was. Ook de compagnon van de man is aangehouden. Een tas die in het bezit was van de vluchtende winkeldief is aangetroffen in een tuin nabij de plek waar de man is aangehouden. Deze tas is in beslag genomen. Beide aangehouden mannen zijn afkomstig uit Rusland en zijn 17 en 22 jaar oud.

Laad meer Middelburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vlissingen – Aangehouden voor vernieling

In de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 december 2022 meldde een getuige dat hij had gezie…