Home Zeeland Goes Tweetal aangehouden voor belediging en geweld tegen politie

Tweetal aangehouden voor belediging en geweld tegen politie

Zondag rond middernacht kregen agenten de melding naar de Emmastraat in Goes te gaan in verband met een groep personen die op straat voor overlast zorgde voor de buurt. Ook zou er eerder op de avond al een bijna vechtpartij hebben plaatsgevonden.

Ter plaatse gekomen hoorden de twee agenten geschreeuw en glasgerinkel. Een man uit de overlastgevende groep (15 à 20 personen) vond het nodig de agenten uit te schelden. Hij, een 19 jarige inwoner van de gemeente Kapelle, werd uit de groep geplukt en aangehouden voor belediging van een ambtenaar in functie. De rest van de groep was het hier niet mee eens en liet dat duidelijk merken. De groep kwam zeer dreigend over en de agenten waren genoodzaakt om enkele klappen uit te delen met de wapenstok en om bijstand te vragen. Daarbij werd ook een politiehond ingezet.

Een 21-jarige inwoner uit de gemeente Kapelle werd eveneens aangehouden. Hij schold de agenten uit en bemoeide zich met de aanhouding van zijn plaatsgenoot. Uiteindelijk zijn beide verdachten overgebracht naar het politiebureau in Goes.

Laad meer Goes

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

De politie doet onderzoek naar een zware mishandeling die op zondag 5 november rond 16.30 …