Home Zeeland Goes Samenwerking Calvijn College en AORC werpt vruchten af

Samenwerking Calvijn College en AORC werpt vruchten af

Op het Calvijn Juniorschool staat samenwerken hoog in het vaandel om leerlingen kansen te bieden zich te ontwikkelen. In het afgelopen jaar is er een nauwe samenwerking ontstaan met AORC/Lebo Vastgoed, een vereniging met teams in de eredivisie zaal voor mannen en vrouwen. Ook de KNVB verleent zijn medewerking aan dit unieke project. De scheidsrechtersopleiding, competitie voor basisscholen, stagiaires bij de wedstrijden en een zaalvoetbalschool zijn vormen waarin deze samenwerking tot uiting komt.

Zaid Morabiti, speler bij AORC/Lebo Vastgoed en het Nederlandse team, is werkzaam als sportcoördinator bij het Calvijn College en is projectleider van onder andere de zaalvoetbalschool. Twintig jongeren nemen deel aan dit project waarin bewegen,voeding en discipline belangrijk zijn.

Op 11 maart kan iedereen in sporthallen Zuid een kijkje komen nemen bij een wedstrijd van deze talenten tegen de D-jeugd van AORC/Lebo Vastgoed. De wedstrijden worden gespeeld om 17 uur en 18 uur.

Laad meer Goes

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…