Home Zeeland Hennepkwekerijen aangetroffen en ontmanteld

Hennepkwekerijen aangetroffen en ontmanteld

Woensdag zijn drie hennepkwekerijen aangetroffen en ontmanteld. In een leegstaand pand in de Frank van Borselenstraat in Sint Maartensdijk is een kwekerij aangetroffen die 175 planten omvatte. In een woning in de Dorpsweg in Oud-Vossemeer troffen agenten 4 kweekruimtes aan met in totaal 227 bijna oogstrijpe planten.

In een loods in de Ondernemersweg in Tholen zijn twee opleggers ontdekt die waren ingericht als kweekruimtes. De brandweer is met een ladderwagen ter plekke gekomen en heeft uit veiligheidsoverwegingen geholpen met demontage. In de opleggers trof de politie in totaal 811 planten aan. Alle apparatuur en planten zijn vernietigd.

Donderdag tenslotte is een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen in de Nieuwstraat in Brouwershaven. Een 41-jarige man uit Ouddorp is aangehouden. Er zijn 709 planten aangetroffen en vernietigd.

Laad meer Zeeland

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…