Home Zeeland Vlissingen Jongen aangevallen

Jongen aangevallen

Een 16-jarige jongen uit Vlissingen is dinsdagavond aangevallen door enkele personen. De jongen fietste tegen middernacht ter hoogte van supermarkt Emté in Paauwenburg toen hij plotseling van achteren werd beetgepakt en ten val kwam. Vermoedelijk waren er meerdere personen bij betrokken. De jongen heeft even zijn bewustzijn verloren. Nadat hij bij kwam, is hij weggerend naar huis. Daar kwam hij erachter dat hij zijn gsm kwijt was.

Zijn fiets is later vernield teruggevonden op het hoekje Thorbeckelaan/Mr. Van Maanenstraat.

Laad meer Vlissingen

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…