Home Economie George Steur nieuwe directeur van Bruna

George Steur nieuwe directeur van Bruna

Postkantoren BV benoemt George Steur tot Algemeen Directeur van Bruna. Hij volgt per 1 september Rob Schuyt op, die sinds eind vorig jaar ad interim de positie bij de winkelketen heeft ingenomen.

George Steur heeft de afgelopen 20 jaar managementfuncties bekleed bij tal van toonaangevende internationale bedrijven. Zo was hij voor The Carphone Warehouse verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van The Phone House eigen winkels en franchise in Nederland en de uitrol naar andere landen. Daarna heeft hij zich toegelegd op het ontwikkelen van nieuwe strategieën, online initiatieven en omnichannel projecten bij verschillende organisaties.

De carrière van George Steur is doorspekt met ervaring in de retail, het (digitaal) omvormen van organisaties en verandermanagement. Hij zegt zelf over zijn benoeming: “Bruna is een prachtig bedrijf, dat met bijna 150 jaar een enorme geschiedenis heeft. Het is één van de sterkste retail merken in Nederland. Tegelijkertijd is het nodig de keten weerbaarder te maken en verder te laten groeien, onder meer door ontplooiing van nieuwe commerciële concepten, verdere merkontwikkeling en verbetering van klanttevredenheid. Ik ga deze uitdaging graag samen met alle medewerkers, ondernemers en partners van Bruna aan.” Steur kan bij de uitoefening van zijn functie rekenen op de steun van Postkantoren BV en diens aandeelhouders.

Onder leiding van zijn voorganger Rob Schuyt is Bruna na een aantal moeilijker jaren weer in rustiger vaarwater gekomen. Sinds begin 2017 heeft het bedrijf haar organisatie versterkt en de resultaten zijn in korte tijd al sterk verbeterd door meer focus en efficiëntie. Inmiddels verschuift de aandacht weer naar omzetgroei, onder meer door het openen van nieuwe winkels, aanpassingen in het assortiment en aanscherping van de formule.

Laad meer Economie
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Kabinet kondigt compensatieregeling voor gedupeerde ondernemers aan

Er komt een gerichte compensatieregeling voor ondernemers die in de periode 2014-2016 gedu…