Home Economie Oprichting BrancheVereniging Cadeaukaarten Nederland een feit

Oprichting BrancheVereniging Cadeaukaarten Nederland een feit

Het aantal uitgevers van cadeaukaarten is de afgelopen jaren explosief gegroeid, een toenemend aantal (r)etailers biedt een breed assortiment cadeaukaarten aan en ook de consument omarmt de moderne versie van de papieren cadeaubon. Kortom, de markt is volop in beweging. De oprichting van de BrancheVereniging Cadeaukaarten Nederland (BVCNL) komt dus op een goed moment.

De vereniging is opgericht door afgevaardigden van uitgevers van cadeaukaarten en beleveniscadeaus, wederverkopers, distributeurs en technische providers. Hieruit is tevens het bestuur geformeerd.

“Bij een groeiende markt als die van cadeaukaarten ontstaat vanuit de verschillende belanghebbenden steeds meer behoefte aan zaken als marktcijfers, advies inzake wet- en regelgeving, netwerkbijeenkomsten, etc. Met de oprichting van de branchevereniging willen wij in deze behoefte voorzien”, aldus Martin de Wilde, voorzitter van BVCNL. Ondernemingen die actief zijn in de keten met betrekking tot de uitgifte van cadeaukaarten kunnen lid worden van de vereniging. Op 3 oktober vindt de eerste informatieve bijeenkomst voor de (potentiële) leden plaats.

Laad meer Economie
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Kabinet kondigt compensatieregeling voor gedupeerde ondernemers aan

Er komt een gerichte compensatieregeling voor ondernemers die in de periode 2014-2016 gedu…