Home Economie Productietechnologiebedrijven in maart veel minder positief dan in februari

Productietechnologiebedrijven in maart veel minder positief dan in februari

Uit de laatste meting van de BrancheBarometer Productietechnologie, gesponsord door MCB, blijkt dat de leveranciers en fabrikanten van machines, gereedschappen en toebehoren voor de metaalindustrie in maart veel minder positief dan in februari zijn over de groei in de branche: indexscore 48,4 versus 54,9 . De branche ontwikkelde zich in maart wel vrijwel hetzelfde als de totale Nederlandse industrie ( 48,0 , wordt maandelijks door branchevereniging Nevi gemeten).

Laad meer Economie

Geef een reactie

Bekijk ook

Wereld betaalt sneller, Nederland langzamer

Wereldwijd worden facturen iets sneller betaald. Dat geldt niet voor Nederland. Ons land l…