Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Cyso behaalt ISO 27001 certificering

Cyso behaalt ISO 27001 certificering

Het Alkmaarse Cyso heeft per 21 februari 2013 de officiële ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging voor haar managed hosting diensten ontvangen. Deze certificering is de bevestiging van het belang dat Cyso hecht aan kwaliteit en zorgvuldigheid met betrekking tot de veiligheid van informatie en het bewaken van de bedrijfsprocessen die hiermee samenhangen.

Cyso heeft de ISO 27001 norm geïmplementeerd voor haar managed hosting diensten en de onderliggende netwerk- en platforminfrastructuur. Alle gerelateerde processen en procedures binnen de organisatie zijn uitgebreid geanalyseerd en getoetst op veiligheid, compleetheid en controleerbaarheid. Na een succesvolle toetsing van de beleidsdocumentatie in november 2012 en de praktijkaudit in januari 2013, is de certificering nu een feit.

Sven Visser, Portfoliohouder Informatiebeveiliging bij Cyso: “Het behalen van de ISO 27001 certificering is de bevestiging van het werk dat wij al jarenlang, dagelijks in de praktijk brengen. Cyso heeft vanaf haar prille begin veel aandacht gehad voor de veiligheid van haar dienstverlening. Deze certificering is de officiële erkenning dat wij voldoen aan de hoogste standaarden ten aanzien van informatiebeveiliging. De ISO 27001 norm ziet niet alleen toe op inrichting van processen en procedures, maar ook op naleving, controle, toetsing en permanente verbetering ervan. Het is geen momentopname, maar een continu proces dat onze klanten garandeert dat wij permanent bezig zijn met bewaking en kwaliteitsverbetering.”

Laad meer Alkmaar

Geef een reactie

Bekijk ook

Alkmaar – Aanhouding in onderzoek naar reeks explosies

In het onderzoek naar een reeks explosies in Alkmaar, waaronder in de Lekstraat, heeft de …