Home Bijlage Reizigers maken kleurrijke kliederboel op Utrecht Centraal

Reizigers maken kleurrijke kliederboel op Utrecht Centraal

Vandaag is de method pop-up experience geopend op Utrecht Centraal. Het schoonmaakmerk lanceert deze pop-up shop om de poetspret van Nederlanders te vergroten. Wie durft mag plaatsnemen achter de ‘fear no mess’ muur en kan bekogeld worden door familie, vrienden, of onbekende voorbijgangers om zo in een kleurrijke kliederboel terecht te komen. Alle producten van method zijn immers zo schoon (met enkel ecologische en natuurlijke ingrediënten) en tegelijkertijd genadeloos voor vuil dat je helemaal los mag gaan. De pop-up shop is te bezoeken van 14 tot en met 20 augustus.

Laad meer Bijlage
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…