Home Sport Ould-Chikh tekent 2 jaar bij FC Utrecht

Ould-Chikh tekent 2 jaar bij FC Utrecht

FC Utrecht heeft zich met Bilal Ould-Chikh versterkt. De 19-jarige aanvaller heeft zich voor twee seizoenen verbonden aan de Utrechters. In de verbintenis met de jeugdinternational is bovendien een optie opgenomen voor een verlenging van de samenwerking met één seizoen.

“Bilal hebben we uitgebreid kunnen ervaren tijdens de periode waarin hij met onze beloftenploeg en ons eerste elftal trainde”, zegt Technisch Manager/Hoofdtrainer Erik ten Hag. “Tijdens de voorbije weken heeft hij bevestigd een jonge speler met veel potentie te zijn. Samen zullen wij gericht aan de slag gaan om zijn talent tot bloei te laten komen.”

Ould-Chikh zette zijn eerste stappen op het voetbalveld bij RSC Alliance in Roosendaal. Via Feyenoord, RBC Roosendaal en Willem II/RKC kwam de jeugdinternational bij FC Twente terecht, waarvoor hij wedstrijden speelde in zowel de Jupiler League – met de beloftenploeg – als de Eredivisie.

Voor het vlaggenschip van FC Twente kwam de voorhoedespeler tot 16 Eredivisieoptredens, voordat hij de overstap maakte naar Benfica. Bij de Portugese grootmacht vertrok Ould-Chikh eerder dit seizoen, om vervolgens aan te sluiten bij FC Utrecht.

Jordy Zuidam, directeur voetbalzaken, tekende vandaag namens de FC het contract met Bilal.

Laad meer Sport
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Lavey Lisa Houteveen

Lavey is op maandagmiddag 18 juni 2018 van school vertrokken. Zij zou 15.30 uur terug naar…