Home Utrecht Utrecht Stad Man aangehouden op gestolen snorfiets

Man aangehouden op gestolen snorfiets

De politie heeft dinsdag 25 juni in Utrecht een man aangehouden omdat hij op een gestolen snorfiets reed.

Tijdens de surveillance zagen agenten een, voor hen bekende, man op een snorfiets vanuit de richting Hilversum –Noord de Nieuwe Crailoseweg oprijden. De agenten vertrouwden het niet en besloten de bestuurder te controleren. Uit de controle bleek dat de snorfiets twee weken eerder was gestolen uit een tuin aan de Buizerdstraat in Hilversum.

De 33-jarige verdachte uit Bussum werd aangehouden. Tijdens de aanhouding werd de man lastig waardoor de agenten genoodzaakt waren hem geboeid over te brengen naar het bureau. De snorfiets werd in beslag genomen.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…