Home Utrecht Utrecht Stad Man beroofd door meerdere mannen

Man beroofd door meerdere mannen

In de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 juni werd een man het slachtoffer van een beroving. Hij werd door meerdere mannen aangevallen de politie zoekt getuigen.

Een 45-jarige man uit Utrecht liep omstreeks 03.15 uur over de Neude in de richting van de Vinkenburgstraat toen drie mannen achter hem kwamen lopen. In de Vinkenburgstraat werd de Utrechter plotseling aangevallen door twee van de drie mannen. Tijdens de worsteling werd het slachtoffer beroofd van zijn portemonnee.

De verdachten renden na de beroving weg in de richting van de Drakenburgstraat en de Oudegracht. Het vermoeden bestaat dat zij daarna richting de Viebrug zijn gerend. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900 – 88 44.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…