Home Utrecht Utrecht Stad Vleutenaar geslagen in Utrecht

Vleutenaar geslagen in Utrecht

Maandagavond ontstond onenigheid tussen een aantal jongens, waarbij een jongen werd geslagen. Rond 18.50 uur kwam de melding dat een jongen op de Mesdaglaan in Utrecht geslagen zou worden door twee jongens op een scooter. Ter plaatse zagen agenten een gewonde jongen, 16 jaar uit Vleuten, op de grond zitten. Ambulancepersoneel keek de Vleutenaar na en hij is zelf naar het ziekenhuis gegaan voor het hechten van een hoofdwond.

Even daarvoor fietste de Vleutenaar over de Hindersteinlaan toen hij aangeroepen werd door een paar jongens die op een bankje tegenover het tankstation zaten. Ze wilden sigaretten. De Vleutenaar zag echter dat zij een helm hadden die van hem was en hij eerder had uitgeleend aan een bekende. Er ontstond een woordenwisseling over de helm waarna de Vleutenaar wegfietste. Op de Prof. Bronkhorstlaan kwam een scooter met twee jongens naast hem rijden en een van de jongens trapte de Vleutenaar van de fiets.

Hierop rende de 16-jarige weg achterna gezeten door één van de jongens die de Vleutenaar begon te slaan. Er ontstond een gevecht waarbij de Vleutenaar de jongen wist te overmeesteren. Echter de andere jongen op de scooter kwam zijn vriend te hulp en sloeg de Vleutenaar meerdere keren tegen het hoofd. Hij kwam hierbij ten val waarna de twee jongens op de scooter wegreden in de richting van Wijland.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…