Home Utrecht Utrecht Stad Oplettende getuige meldt overval

Oplettende getuige meldt overval

Dinsdagmiddag belde een oplettende getuige van een overval op een winkel direct 112. Een verdachte kon hierdoor snel worden aangehouden. Rond 13.15 uur meldde een getuige dat er een overval gaande was in een winkel aan de Jan van Galenstraat in Utrecht. Een man was de winkel binnengekomen en bedreigde de medewerker met een steekwapen. Die wist de overvaller weg te jagen waarna de verdachte zonder buit wegrende. Toegesnelde agenten konden de man aanhouden in de omgeving van de Huizingalaan. Een onderzoek is ingesteld.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…