Home Utrecht Utrecht spookstad?

Utrecht spookstad?

Het is natuurlijk ondenkbaar dat de mooiste stad van ons land onbewoonbaar verklaard wordt, maar illustrator Roy Korpel heeft zijn fantasie losgelaten op een onbewoonde spookstad Utrecht. Met behulp van een tekenprogramma bewerkte hij een illustratie van een bekend stukje Utrecht en liet zijn fantasie de vrije loop. Prachtig gemaakt, maar voor veel inwoners van de Domstad een horror-scenario… Laat ons weten hoe groot jij de kans acht dat Utrecht er over 100 jaar zo uit zal zien, onderaan de pagina kan je je commentaar kwijt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gil0-VnkNgM[/youtube]

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…