Home Utrecht Vrouw lastiggevallen en beroofd

Vrouw lastiggevallen en beroofd

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Schoolstraat in Utrecht een vrouw door een onbekende man lastiggevallen en beroofd. Rond 04.30 uur liep de vrouw op de Schoolstraat. Plotseling werd ze vastgepakt door een voor haar onbekende man. De man trok haar enkele meters mee en stal haar telefoon. De vrouw riep om hulp. Een man die uit de richting van de Nachtegaalstraat kwam en een vrouw die uit de richting van de Maliesingel kwam, hoorden de vrouw en schoten haar te hulp. De verdachte vluchtte weg. Daarna vervolgden de hulpvaardige getuigen hun weg.

Signalement verdachte: Hollandse blanke man/jongen, 1.85-1.90 m lang, rond de 19 jaar oud, lichtblond heel kort haar, in zijn mond een beugel. Gekleed in o.a. zwarte trui en blauwe spijkerbroek.

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…