Home Utrecht Utrecht Stad Auto-inbreker op heterdaad aangehouden

Auto-inbreker op heterdaad aangehouden

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een man op heterdaad aangehouden omdat hij had ingebroken in een auto. Rond 05.50 uur kreeg de politie een melding van een getuige die zag dat een man een auto aan het openbreken was in de Jekerstraat in Utrecht. Agenten gingen ter plaatse en zagen in de Jekerstraat een man hard wegfietsen. De man voldeed aan het opgegeven signalement. De achtervolging werd ingezet.

Op de Croeselaan zagen de agenten kans de verdachte, een 31-jarige man uit Utrecht, aan de kant te zetten en hem aan te houden. In de fietstassen van de Utrechter zaten meerdere navigatiesystemen. Hij werd voor verder onderzoek en verhoor ingesloten op het bureau.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…