Home Utrecht Mishandeling op de Amsterdamsestraatweg

Mishandeling op de Amsterdamsestraatweg

De politie heeft dinsdag drie aanhoudingen verricht voor mishandeling. Een 23-jarige vrouw liep rond 20.00 uur samen met haar vriend over de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Bij het passeren van een groepje jongeren liepen zij tegen elkaar aan waarop de jongeren direct dreigend overkwamen. Eén van hen sloeg naar de man, maar raakte de vrouw. Ook werd er gedreigd met een mes en vernielde zij een schilderij die het stel net gekocht had. De politie heeft drie jongeren in de leeftijd van 19 en 20 jaar uit Utrecht aangehouden en een mes in beslag genomen. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…