Home Utrecht Utrecht Stad Twee verdachten van een bijna-inbraak aangehouden

Twee verdachten van een bijna-inbraak aangehouden

In de Utrechtse wijk Rijnsweerd heeft de politie dankzij getuigen maandagmorgen 29 april twee verdachten aangehouden voor een poging tot een woninginbraak. Rond 01.20 uur hoorden getuigen breekgeluiden en zagen zij twee mannen rondom een woning aan de Louis Bouwmeesterlaan lopen. De getuigen vertrouwden dit niet en belden de politie. Agenten namen direct poolshoogte en zagen dat één van de mannen het op een lopen zette. Agenten waren hem te snel af zodat de 18–jarige man uit Utrecht werd aangehouden. Snel speurwerk, een combinatie van een voornaam en een signalement, leidde diezelfde nacht tot de tweede verdachte, een eveneens 18–jarige man uit Utrecht. Hij kon bij zijn woning worden aangehouden. De zaak is in onderzoek. Een ruit van de woning bleek te zijn opgebroken.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…