Home Utrecht Man beroofd van telefoon

Man beroofd van telefoon

Zondagavond werd een man beroofd van zijn telefoon. Rond 21.30 uur liep een 20-jarige man uit Maarssen vanaf Hoog Catharijne via de roltrappen naar Moreelsepark, in de richting van Mariaplaats. Hij werd aangesproken door een man die vroeg of hij zijn telefoon mocht zien. Toen de 20-jarige man hem wilde vragen waarom, pakte de verdachte de telefoon af en gaf hij het slachtoffer een duw. Het slachtoffer gaf hem een klap in het gezicht. De verdachte sloeg hem terug en liep vervolgens weg richting het park. Het slachtoffer zag dat er een andere man achter de verdachte aanliep en vermoedde dat de twee bij elkaar hoorden.

De man die de telefoon afpakte, heeft een negroïde uiterlijk en bruin, kort kroeshaar. Hij is tussen de 26 – 35 jaar oud. De man heeft een breed postuur, is ongeveer 1.80 – 1.90 meter lang en heeft een rond gezicht. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een blauwe broek en zwarte gympen. Ook droeg hij een zwart tasje.

De man die met de eerste verdachte meeliep, heeft ook een negroïde uiterlijk en zwart kroeshaar. Hij is tussen de 26 – 35 jaar oud. De man heeft een breed postuur en is tussen de 1.70 – 1.80 meter lang.

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…